ett mini album av påsar

efter att ha sett ett mini album på scraproom bestämde jag mig för att göra ett själv eftersom jag älskade pappren valde jag nästan samma tema rakt av!Kram Malin

mitt nyaste köpmitt nyaste köp ett kakfat till köket helt underbart vackert. Kram Malin

Layout i vårens tecken, nippertippa

en layout om mig själv som liten.


det blev en ny kaffeburk idag minsann!

Eftersom den gamla burken blivigt ful och tråkig fick jag fixa en ny som passar till mitt vintage kök!

 kram Malin

ny layout


En ny teknik jag provat och jag älskar den. fotot blir så levande och spännande när man delar det! Rasmus bakar bullar på öppna förskolan februari 2011.
kram Malin

köksrenovering

Före renoveringen var luckorna mintgröna i 2 nyanser har ingen bild på det men ni kan tänka er hur fullt och osmakligt det var. nu är stommarna målade i en bruten vit nyans.


efter inhandlande av en färgspruta blev luckorna också målade i rask takt och uppsatta igen.snabbt till Rusta och handlade den otroligt vackra tapeten med rosor. Väl hemma är tapetseringen i full gång. men vi får se kanske får jag göra om allt eftersom tapeten verkar vara olika nyanser i olika rullar även om tapetnummret är lika. jaja den dagen den sorgen. nu återstår i allafall ny bänkskiva  och vask och ett nytt golv sen har vi fått drömköket för under 20000


kram Malin

doptårtan jag gjorde förra året!

snart kommer bilder på vår pågående köksrenovering men först kommer lite bilder från förra året . denna tårtan var den bästa jag någonsin gjort. chokladmousse och smörkrämsfyllning. helt ljuvlig både för gommen och ögat!

Chipboard säljes

Säljes:

chipboard ark 2 stycken i förpackningen helt nya.

10:- plus frakt

bröllopsklänning?!

När en vän skulle gifta sig kunde jag inte låta bli att göra en klänning till dem i deras eget bröllopstema som var solrosor och creme! blev väldigt nöjd trots att det var lite pilligt!

Säljes chokladkakor med yttelomslag!


Vill du köpa en pressent till värdinnan på ett party eller varför inte ge bort ett till sambon, vännen eller någon annan du tycker om. du kan ha egna önskemål om färg och "tema" och om det ska vara någon speciell chokladsort. priset är 40:- exkl chokladkaka och frakt
  kram Malin

Semlor dagen till ära!

Ja sj'lvklart ska min underbara familj få ett gäng semlor på fettisdagen! själv ska jag jobba så jag åt två stora mumsiga semlor nu till frukost!! så underbart gott!

 till toner av oh my god kram Malin

Påskägg

Varför inte överraska någon du tycker om med ett lite extra fint påskägg i år? Ägget är 12 cm och fyllt med winernougat!
60 kr plus 36 kr i porto sålt

En liten invignings bloggcandy

Tycker det är så trevligt med alla dessa blogg candys så nu ska jag själv fixa en! 
är ni intresserade gör en kommentar och länka sidan till er egen blogg.
Den 31 mars drar jag en vinnare slumpmässigt och skickar vinsten till vinnaren.
glöm inte att lämna ett spår efter dig så att jag kan leta reda på dig om just du vinner!!pressentrer till arbetskompis

Gjorde några pressenter till en arbetskompis som fyllde 25!Kram Malin

Rub Ons SäljesRubons helt nya och oanvända du får flera sidor och totalt massor av fina rubons med motiv och texter. verktyg medföljer

25:- exkl frakt 12:-

gör en kommentar om du vill köpa dessa jag har 2 förpackningar

En kamera med mina sötnosar

Har gjort en "kamera" med bilder på mina pojkar. Kameran är ca 9*13 cm och man kan öppna linslocket och se fler bilder på sötnosarna! I den lilla flaskan finns en lapp med texten kärlek.
 Kram Malin

Lite kort jag gjort

Här är några beställningskort som jag levererar i dagarna!

en blogg... det trodde jag aldrig

ja nu har jag faktiskt fixat en blogg eller nä Louise på jobb har fixat det till mig !! tack !! det kommer väl ta ett tag innan jag börjar blogga paw rightight men tanken är väl mest att jag ska kunna visa mina skapade alster på något sätt för omvärlden. hoppas att jag får någon trogen följare i framtiden!                     
 Kram Malin

Välkommen till min nya blogg!

Handgjort Av Malin

Massor av inspiration från lilla mig till dig

RSS 2.0